Wat is de genesig q16?

image

De genesig q16 is een revolutionair en innovatief DNA detectie instrument. Het instrument is speciaal ontworpen om met bijbehorende genesig®easy testkits te gebruiken. Ons genesig®easy kit aanbod omvat inmiddels meer dan 400 verschillende detectie toepassingen en wordt voortdurend uitgebreid. De q16 kan 16 monsters tegelijk testen (multiple target testing). Met de lancering van dit apparaat is de DNA detectie methode nu voor iedereen in elke branche gemakkelijk en betaalbaar.

Wat is DNA Testing?

image

DNA testing is de meest gevoelige en nauwkeurige manier om de aanwezigheid van een DNA target (b.v. ziekteverwekker) te detecteren en te kwantificeren. De technologie in de q16 is real-time quantitative PCR. De technologie bestaat al 20 jaar maar was tot op heden te complex en te duur om op grote schaal toegankelijk te maken. De genesig q16 zal dit snel veranderen!

Wat is een easy kit?

image

"Genesig® easy kit" is een nieuwe aanvulling op het uitgebreide genesig producten pallet. Het is een nieuw formaat testkit speciaal ontworpen voor de genesig® q16. Ultra simpel en gemakkelijk te gebruiken testkits voor iedereen met of zonder ervaring!


Wat kan ik ermee testen?

image Het genesig®easy kit aanbod biedt een enorm aantal mogelijkheden binnen de volgende toepassingsgebieden.

 • Water / Voedsel testen o.a. vleessoort identificatie
 • Veterinaire diagnostiek
 • Screening menselijke infectie ziekten
 • Detectie biologische wapens 
 • Vroege opsporing ziektes (mens,plant en dier)
 • Detectie invasieve soorten (environmental DNA)

Ik heb geen laboratorium?

image

Dit is geen probleem, om met de q16 te kunnen testen heeft u geen laboratorium nodig. Het instrument is zelfs zo ontworpen dat het door iedereen en overal kan worden gebruikt! Er is geen ingewikkelde programmering of data analyse vereist. Dit alles wordt verzorgd door onze slimme bijgeleverde software.U krijgt uitsluitend de antwoorden die u nodig heeft. We leveren u een complete "lab-in-a-box" met enkel een paar eenvoudige tools om uw eigen DNA onderzoek te kunnen doen. 

Wat zit er in de testkit?

image

De kit bevat alle componenten die vereist zijn voor een succesvolle DNA Test. De kit is gevriesdroogd zo dat het op kamertemperatuur kan worden verzonden.
Volg het eenvoudige drie-stappen protocol: 

1.Resuspendeer de inhoud van de kit
2.Combineer de inhoud met het DNA
3.Plaats je monster(s) in de genesig q16The genesig® q16 is ontworpen voor iedereen, overal!

Ontdek hier alle mogelijkheden.

TestKits op aanvraag

Staat uw testkit naar wens er (nog) niet bij , dan hebben we de expertise in huis om voor u in korte tijd een nieuwe qPCR testkit te ontwikkelen. Dit voor elk doel in elke soort. Gemiddelde ontwikkel duur is ca. 4 weken!

Als een van de weinigen in de markt ontwerpen onze experts primers die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften tegen een extreem hoge kwaliteit. 

Vraag een testkit naar wens


DNA Testing Services

Heeft u (nog) geen qPCR machine? Vertrouw dan voor uw DNA testing project op ons snel groeiende partner netwerk. Onze partners zijn snel, accuraat, professioneel, betaalbaar en bieden ons complete qPCR testkit aanbod:

 • Human pathogen targets (HIV, HCV, TB etc)
 • Veterinary and agricultural pathogen targets (H1N1, Avian flu etc)
 • Food and water testing targets (Meat speciation, GMO, e.coli etc)
 • Biothreat detection targets (anthrax etc)
 • Genotyping targets (BRAFV600E etc)
Als u nu uw order doorgeeft aan Pathogenen.nl zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak met een van onze partners bij u in de buurt arrangeren.

Bel NU 0592 352345

Easily watch videoVraag een demo op locatie